Aktuális hírek

 

KATTINS IDE az aktuális hírekhez

 


Egészségügyi eljárásrend 2020-2021

 

Magyarországon jelenleg járványügyi készültség van érvényben a koronavírus kapcsán, de bármikor visszaállításra kerülhet a veszélyhelyzet. Ezért a Magyar Bölcsődék Egyesületének Módszertani Szervezetének ajánlása alapján, a 2020/2021-es nevelési évben az alábbi általános járványügyi szabályok fokozott betartását kérjük. A megfogalmazottak megvalósításához minden munkatárs és a szülők elkötelezett, felelős együttműködése szükséges.  

 

A Gyöngyöm Minióvoda egészségügyi eljárásrendje

 

 


Rendezvények

 

LÁTOGASS EL HETI FOGLALKOZÁSAINKRA!

 

Gyere el hozzánk és próbáld ki szolgáltatásunk nyitott foglalkozásait, melyeket külsős szakemberek tartanak és hétről hétre izgalmasabbnál izgalmasabb perceket szereznek gyermekeidnek, akik nemcsak felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak, de fejlődhetnek is.

 

KATTINTS IDE a részletekért

 


Időszakos gyermekfelügyelet

 

Ha szeretnéd gyermekedet biztonságban tudni néhány órára, míg elintézed a napi teendőket vagy megfőződ az ebédet, hívj minket MOST. Lehetőséget biztosítunk ugyanis időszakos gyermekfelügyeletre is. A gyermekek fogadására kizárólag a „Gyöngyöm Minióvoda” napközbeni gyermekfelügyelet és/vagy a „Gyöngyöm Miniovi” Családi Bölcsőde helyeinek megüresedése esetén lehetséges.

 

KATTINTS IDE a részletekért