Beiratkozás

 

Családi bölcsödénkbe az év folyamán folyamatosan zajlanak a beiratkozások, a jelentkezés bármikor lehetséges.

 

A beiratkozás menete:

 

1. A honlapunkon tájékozódhattok az intézményünkben folyó munkáról, nevelési elvekről, munkatársainkról, nyitva tartásunkról, térítési díjainkról stb.

További információ vagy személyes találkozó esetén Csuha-Suskó Szilviát elérhetitek a 06-30-421-3123-as telefonszámon, illetve az info@gyongyomminiovoda.hu email címen.

 

2. Amennyiben intézményünk felkeltette érdeklődésedet, az alábbi "igényfelmérő adatlap"-ot kérjük kitölteni.

Az adatlap kitöltése nem jelent elkötelezettséget, érdeklődést jelent a jelentkező oldaláról és tájékozódást az intézmény vonatkozásában.

Amennyiben komolyak a szándékaitok, kérjük, a "Felvételi kérelem" dokumentumot kitölteni és elküldeni szíveskedjetek.

 

                                                         

Igényfelmérő adatlap                         Felvételi kérelem  

 

Kérjük, hogy a kitöltött adatlapot küldd el az info@gyongyomminiovoda.hu email címre.

 

3. Az igényfelmérő adatlapon, valamint a felvételi kérelmen megadott elérhetőségeken folyamatosan kiértesítjük a jelentkezőket. Egy személyes találkozó keretében lehetőség lesz a helyszín megismerésére, a gyermeknevelőkkel való találkozásra. A találkozó után, e-mailen zajlik az dokumentumok átküldése és tartalmuk egyeztetése: 

 - felvételi adatlap

 - szerződés

 - házirend

 - szülői nyilakatkozatok

 - szükséges felszerelések listája

 

4. Amennyiben a személyes találkozást követően is fennáll a szülők érdeklődése és a férőhelyek száma is lehetővé teszi, megkezdődik a beszoktatás időszaka, mely optimális esetben 2 hét.

 

5. A beszoktatás a gyermek és a szülő egyéni igényeihez mérten történik, annak hosszát a szülők és az intézmény vezetője közösen határozzák meg, és ezt követően születik meg a döntés arról, hogy a kisgyermek a családi bölcsőde csemetéje lesz-e.