Impresszum

 

Fenntartó neve: Jövő Kezdete Kft.

Székhely: 1205 Budapest, Mártírok útja 22.

Telephely: 1196 Budapest, Rákóczi utca 172.

Adószám: 25975833-1-43

Elérhetőségek: 06 30 421 3123; info@jovokezdete.eu

Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-09-299557

 


Bemutatkozás

 

Küldetésünk: A gyermekek korai évei (0-5 éves korig) nagyon fontosak a szülők számára, de a környezet nyújtotta nehézségek miatt akadályokba ütközhetnek, pl. korán kell visszatérni a munkába; a bölcsődék/óvodák túlterheltek és nem tudnak egyedi, személyre szabott programokat kínálni; vagy esetleg szakemberek vagy megfelelő létesítmények hiányában nincs lehetőség lakóhelyük környéken gyermekük „megmozgatására”, lekötésére és/vagy fejlesztésére. Ezekre és további felmerülő problémákra szeretnénk megoldásokat kínálni.

 

 

"Nézd a porban élő gyereket!

Szeme szívbe égő felelet.

Csupa jóra vágyó szeretet -,

lehet sorsa szebb, csak engedd!

Légy a társa, gondot oldó -,

maradjon tiszta, álmodó!"

 

Oláh Ibolya

 


Vállalati filozófia

 

Cégünk két vezérelve:

1. Ma van hátralévő életed első napja.
2. Bárcsak a gyermeki lelkünk egy része örökre bennünk maradna! Mert egy gyermek rácsodálkozik mindenre, kíváncsi és nyíltszívű, őszinte és minden porcikájában éli meg a pillanatot!

 

Olyan helyszínek és programok kialakítására törekszünk, ahol a gyerekek teljes egészében megélhetik az élményeket és a szülők ezáltal újra kicsit gyermekké válhatnak. Kiemelt feladatunknak érezzük a gyermekekről való gondoskodást, „szülő-pótlást”.

 

Családi bölcsődénk küldetése: A gyermekek korai évei (0-5 éves korig) nagyon fontosak a szülők számára, de a környezet nyújtotta nehézségek miatt akadályokba ütközhetnek, pl. korán kell visszatérni a munkába; a bölcsődék/óvodák túlterheltek és nem tudnak egyedi, személyre szabott programokat kínálni; vagy esetleg szakemberek vagy megfelelő létesítmények hiányában nincs lehetőség lakóhelyük környéken gyermekük „megmozgatására”, lekötésére és/vagy fejlesztésére. Ezekre és további felmerülő problémákra szeretnénk megoldásokat kínálni.

 

Célunk meghitt, bizalmi és gondoskodó környezetet kialakítása, ahova a szülők megnyugvással adhatják be gyermeküket, mert tudják, hogy biztonságban vannak, törődnek velük és gondoskodnak róluk, valamint hogy a gyermeket a korának megfelelően fejlesztik és erről folyamatos, teljes körű tájékoztatást is kapnak.

 

Fő célkitűzéseink:

 - családias és békés környezet kialakítása;
 - gyermekszerető, türelmes és megértő gondozók/nevelők alkalmazása;
 - megbízható, folyamatos és pontos kommunikáció, visszajelzések a gyermekek fejlődéséről;
 - rugalmasság: igazodás a szülői elvárásokhoz;
 - minőségi játékok és berendezések;
 - a szolgáltatások minőségével arányos térítési díjak.

 


Működési szabályzatok

 

​ Adatvédelmi és Adakezelési szabályzat

 

 

​ Panaszkezelési

szabályzat